Campionat National de Tenis de Camp in Fotoliu Rulant, Bucuresti 29-31 mai 2015

 

În perioada 29-30-31.05.2015 s-a desfașurat a IV a ediție a turneului național de tenis, eveniment desfașurat pe terenurile Centrului Național de Tenis din București și la care au participat un numar de șase sportivi legitimați la diferite cluburi din țară.
Turneul s-a terminat în data de 31.05.2015, la ora 13.00, atunci când a avut loc și festivitatea de premiere a sportivilor. Cazarea si masa pentru Campionatul National au fost suportate de ITF Silver Grant. Rezultatele obținute de aceștia sunt: 
LOCUL 
1. Punga Petru
2. Filișan Stancu Ionuț
3. Crăciun Alexandru Flavian
4. Ghiorghi Filip
5. Gaiță Mihai
6. Bărbulescu Alexandru
Am beneficiat de sprijinul Federației Române de Tenis, prin punerea la dispoziția sportivilor, a două terenuri de tenis cu suprafață de joc din zgură, mingi noi pentru fiecare meci jucat, arbitru de scaun, arbitru supraveghetor – Florescu Romeo, voluntari veniți din rândul sportivilor si tabelă de scor electronică. 
Sponsorizarea de la Medical Expres pentru fiecare sportiv, a constat in: rucsac MedicalExpres, tricouri albe personalizate, recipient pentru apă, șosete de vară, mingi de tenis TecnoPro, manșete pentru transpirație și grip pentru rachetă. Pe terenul de tenis au fost prezente și postere cu sigla MedicalExpres. Inca jucatori au fost sponsorizat cu apa, ciocolata si budinca de la FRT .Arbitrii și colaboratorii noștri, au primit tricouri albe, personalizate cu inscripția – Turneul National de Tenis 2015.