Slide1
Campionatul Mondial de Para-Tenis de masa – echipe, Bratislava, Slovacia 16-20 Mai 2017

Astazi, pentru echipa din Romania a luat sfarsit Campionatul Mondial de Para-Tenis de masa pe echipe. Ioana Tepelea si Teodora Dorca Preda au terminat pe locul 7; Petru Ifrosa si Dacian Makszin a luat locul 6 si Gabriela Constantin si Camelia Ciripan a luat locul 3.

Campionatul Mondial de tenis de masa Bratislava

Open-ul Sloveniei, Lasko 6-9 mai 2017
La IPTCC Slovenia International Open la Lasko, Slovenia au participat 343 de sportivi din 41 de țări, ceea ce a făcut o competiție mai mare și mai importantă decât Campionatele Europene. Din România, 9 jucători au format echipa românească – Gabriela Constantin, Camelia Ciripan, Ioana Tepelea, Ioan Dirlea, Dacian Makszin, Petru Ifrosa și Bobi Simion, formatori Anca Chereches și Alex Gheorghe. La simplu nimeni nu a ajuns în finală, dar în proba echipei au câștigat două medalii: Ioana Tepelea a câștigat bronzul în clasa 10, iar Bobi Simion a câștigat argint în clasa 6. Restul echipei noastre au terminat pe locul cinci în clasamentul lor Gabita și Camelia au terminat pe locul 5 Clasa 6; Ioan Dirlea și Dacian în clasa a 3-a și Petru partenerul unui jucător spaniol în clasa 4. Aceasta a fost o pregătire excelentă pentru campionatele mondiale de echipă care se desfășoară săptămâna viitoare la Bratislava.
Open Slovacia2017

Lignano Masters Open, Tenis de Masa 1-4 martie 2017, Lignano, Italia- IPTTC- factor 40

Ioana Tepelea ( 17 ani) din Romania a castigat 3 medalii in aceasta saptamana:
1. Open Junior – Simplu : medalia de aur
2. Masters Senior – Simplu : medalia de argint
3. Masters Senior – Echipa : medalia de aur
Lignano Masters Open, Para-Tenis de Masa, 1-4 martie 2017, Lignano, Italia – Echipe
Romania a castigat 2 medalii de aur la proba pe echipe: Tepelea Ioana cu partenera din Polonia si Simion Bobi cu un partener din Elvetia. Ifrosa Petru cu un partener din Ukraina a castigat locul 3, Makszin Dacian clasa 3, medalia de argint (simplu) si Constantin Gabriela a ocupat locul 4 împreună cu o partenera din Anglia. Felicitari- rezulatele au fost excelente, mai ales pentru Ioana (17 ani) care a castigat 2 medalii de aur si o medalie de argint intr-o competitie de factor 40.

Campionatul National de la Lignano5Antrenoarea Anca Chereches ne zambeste

Open International de Tenis de masa Junior, Lignano, Italia 27-28 Februarie 2017

Tepelea Ioana, sportiva noastra, a castigat medalia de aur la Open International de Tenis de masa Juniori.
Campionatul National de la Lignano2

Campionatului European de Para Tenis de Masa, Lasko Slovenia
Au participat 295 de sportivi din 34 de tari, iar Romania este reprezentata de urmatorii sportivi: Dorina Vargatu (clasa 4 feminin), Constantin Gabriela (clasa 6 feminin), Tepelea Ioana (clasa 10 feminin) si Stanescu Maria (Clasa 8 feminin), Makszin Dacian (clasa 3 masculin), Dirlea Ioan (clasa 3 masculin), Ifrosa Petru (clasa 4 masculin), Simion Bobi (clasa 6 masculin), Doana Victor (clasa 7 masculin). Antrenori: Gheorghe Alexandru, Chereches Anca si Nasui Dan.

Felicitari sportivului Simion Bobi care a castigat medalia de bronz! El l-a invins in drumul catre medalie si pe Peter Rosenmeier, situat pe locul 2 in clasamentul mondial si castigatorul Jocurilor Paralimpice de la Rio din 2016, la clasa 6 masculin. Gabriela Constantin si Makszin Dacian au terminat competitia pe locul 5, la fel ca si acum doi ani, in Danemarca. Iar cea mai tanara sportiva a noastra, Tepelea Ioana (17 ani), a terminat competitia tot pe locul 5, fiind invinsa de multipla campioana europeana, mondiala si paralimpica, Natalia Partyka din Polonia. Felicitari echipei Romaniei!