International Para-TT Lignano Junior Open 15 februarie 2016

Romania a fost reprezentata de Ioana Tepelea (16 ani). Ioana a jucat foarte bine, a trecut de grupa, dar apoi a intalnit-o pe Mosconi Nicole din Italia, in fata careia a pierdut cu scorul de 3-2, ocupand in final locul 5. Italianca a castigat competitia de juniori, dar apoi a fost declarata de catre clasificatori ca fiind non- eligible, deci nu mai are drept de joc la competitiile de tenis de masa pentru persoane cu dizabilitati.

Dupa terminarea competitiei oficiale de juniori, a fost organizat un turneu amical de juniori, unde Ioana Tepelea a ocupat locul 2, invingand adversare mult mai puternice si cu mai multa experienta in competitii decat ea.

 

International Para-TT Lignano Master Open 17-20 februarie 2016

Romania a fost reprezentata de catre urmatorii sportivi: Constantin Gabriela (clasa 7), Tepelea Ioana (clasa 10), Alexandru Imbuzan (clasa1), Makszin Dacian (clasa 3), Ifrosa Petru (clasa 4), Simion Bobi (clasa 6) si Dinca Daniel (clasa 9).
Rezultatele au fost urmatoarele:
Individual
– loc 3: Ioana Tepelea 
– loc 5: Gabriela Constantin, Dacian Makszin, Bobi Simion si Dinca Alexandru
Echipe
– loc 3: ( din 6 echipe) Gabriela Constantin si Ocsoy Kubra (Turcia)
– loc 3 (din 3 echipe): Alexandru Imbuzan si Major Endre (Ungaria)
– loc 3 (din 4 echipe):Simion Bobi si Jozic Pavao (Croatia)
– loc 5: (din 7 echipe) Ioana Tepelea si Lucic Mirjana (Croatia)
– loc 5: ( din 10 echipe) Petru Ifrosa si Dacian Makszin

 

 

Varna Seagull Cup – 2016, 22 – 24 aprile, Varna Bulgaria

Clubul OK Bucuresti a participat in o competitie international de tenis de masa in Varna cu Bulgaria, Montenegro, Turcia la 23 -24 aprile. Rezultatele au fost:

tenis-de-masa07