Openul Ungariei
Eger, Ungaria,  1-4 martie 2012

La Openul Ungariei de la Eger 2012, au participat 21 de tări si 100 de sportivi, dintre care cinci din România: Gabriela Constantin (OK București); Dacian Makszin si Petru Ifrosa, Mihai Miron, Laszlo Koloszi, toti membri ai (CCSH Lamont).

Gabriela Constantin a câstigat două din cele trei meciuri ale sale din grupa de 4 jucătoare de clase combinate 6-7, contra unei sportive din Rusia si unei jucătoare din Ungaria, obținând medalia de argint, un rezultat excelent. Dacian a câstigat ambele meciuri din grupa sa, terminând în fruntea grupei si calificându-se în primii 8. El a câstigat al treilea meci contra unui jucător din Israel, ajungând în semifinale. Totusi, a pierdut ultimele două meciuri, clasându-se pe locul 4. Petru, Mihai si Laszlo au pierdut toatei meciurile la proba de simplu.

La proba pe echipe, Dacian l-a avut ca partener pe Petru într-o grupă de cinci echipe – clasele combinate 4-5 – jucând câte 4 meciuri fiecare. Acestea au fost meciuri foarte dificile, în care au pierdut cu 2-3 în fața Braziliei, au pierdut toate meciurile contra Slovaciei și Germaniei, dar au câstigat cu 3-0 împotriva Ungariei, ocupând locul 4. Mihai si Laszlo au pierdut în fata echipelor din Cehia/Brazilia, Ungaria, Spania, dar au câstigat cu 3-0 meciul cu Marea Britanie. Gabriela a făcut echipă cu o jucătoare din Rusia care era foarte inexperimentată si a câstigat în fata echipei Ungaria 2, câstigând toate cele trei meciuri. Cele două sportive au fost învinse cu usurintă de Brazilia, de echipa Ungaria 1 si au pierdut cu 0-3 în fata Rusiei, clasându-se pe locul 4.

În final, Dacian a câstigat locul 4 la ambele probe, Petru, Mihai si Laszlo au câstigat locul 4 la proba pe echipe, în timp ce Gabriela Constantin a câstigat o medalie de argint la proba de simplu si locul 4 la proba pe echipe. Aceasta a fost prima competitie internatională a anului, iar rezultatele au fost foarte bune, în special pentru Gabriela, care continuă să demonstreze un progres real.

Open International de Tenis de Masa
20-24 martie 2012
Lignano, Italia

Trei membrii ai Lotului National de Tenis de masa ai Comitetului National Paralimpic România a fost reprezentată de Dacian Makszin şi Petru Ifrosa (CCSH Lamont Cluj) şi Gabriela Constantin (OK Bucureşti) in Lignano unde 230 jucători internaţionali din 27 tarii au participat.

Dacian a pierdut in grupa cu Schmidtberger (Locul 1 la final) din Germania şi l-a batut pe Saiger din Austria si in primi 16 la Ohgren (Locul 2 la final) din Suedia. Petru a pierdut cu Croatia şi Turcia dar a castigat 3-0 cu Dela Bina din Italia.  Gabriela Constantin a pierdut cu Safonova din Ukraina dar a batut Egiptul. In prima 8 a pierdut la Ovsyannikova din Russia.
La proba pe echipe, Dacian l-a avut ca partener pe Petru Ifrosa şi Gabriela Constantin l-a avut partener cu o fata din Rusia. Baieti au pierdut greu în faţa echipei combinate din Italia/Suedia (1-3)  si Ungaria/Helvetia (2-3). Gabriela au pierdut la Ukraina si Polonia.
Au fost meciuri frumoase şi a fost un concurs foarte puternic. A fost o repetitie pentru Jocuri Paralimpica la Londra; toti cei mai buni jucatorii au fost prezenti aici şi echipa noastra a jucat foarte bine.

Al Open International Tenis de Masa
20-24 martie 2012
Lignano, Italia