CAMPIONATELE MONDIALE DE SKI ALPIN
La Molina, Spania
19-27 februarie 2013

Laura Văleanu a reprezentat România la Campionatele Mondiale de Ski Alpin de la La Molina din Spania, la care au participat sportivi din 29 de ţări.

Laura a participat la proba de slalom şi s-a clasat pe locul 8 – un rezultat foarte bun. La slalom uriaş, a ocupat locul 9. Sperăm ca aceste rezultate să fie suficiente pentru calificarea ei pentru Jocurile Paralimpice de Iarnă din 2014 de la Soci, Rusia.

 

Schi Alpin Landgraaf, Pitzal si Rinn, Austria 20-22 noiembrie,13-15 decembrie 2013, 2-4 ianuar 2014

 

Photo: Laura Valeanu, the only Romanian athlete qualified for the Winter Paralympics in Sochi 2014 won the silver medal at the IPCAS level Giant Slalom in Pitzal, Austria. Tomorrow she takes part in the IPCAS lecvel Slalom and on Sunday the European Cup Slalom event,.Valeanu, Laura singurul sportiv român calificat pentru Jocurile Paralimpice de Iarnă de la Soci 2014 a câștigat medalia de argint la nivelul IPCAS slalom uriaș în Pitzal, Austria astazi. Maina participa la proba Slalom si duminica la Cupa Europa - Slalom.

 

Valeanu, Laura, singurul sportiv român calificat pentru Jocurile Paralimpice de Iarnă de la Soci 2014, a câștigat medalia de bronz la Landgraaf  la slalom. In Pitzal a castigat medalia de argint la IPCAS slalom uriaș, la proba Slalom a castigat locul 3 si la Cupa Europa – Slalom a castigat locul 4. La Rinn Laura a castigat medalia de argint la Slalom. Au fost rezultatele excelente.