Noutati

Slovenia03

Campionatului European de Para Tenis de Masa, Lasko Slovenia, 2018
Astazi a luat sfarsit proba de individual a Campionatului European de Para Tenis de masa, care are loc in Lasko, Slovenia. Au participat 295 de sportivi din 34 de tari, iar Romania este reprezentata de urmatorii sportivi: Dorina Vargatu (clasa 4 feminin), Constantin Gabriela (clasa 6 feminin), Tepelea Ioana (clasa 10 feminin) si Stanescu Maria (Clasa 8 feminin), Makszin Dacian (clasa 3 masculin), Dirlea Ioan (clasa 3 masculin), Ifrosa Petru (clasa 4 masculin), Simion Bobi (clasa 6 masculin), Doana Victor (clasa 7 masculin). Antrenori: Gheorghe Alexandru, Chereches Anca si Nasui Dan.

Felicitari sportivului Simion Bobi care a castigat medalia de bronz! El l-a invins in drumul catre medalie si pe Peter Rosenmeier, situat pe locul 2 in clasamentul mondial si castigatorul Jocurilor Paralimpice de la Rio din 2016, la clasa 6 masculin. Gabriela Constantin si Makszin Dacian au terminat competitia pe locul 5, la fel ca si acum doi ani, in Danemarca. Iar cea mai tanara sportiva a noastra, Tepelea Ioana (17 ani), a terminat competitia tot pe locul 5, fiind invinsa de multipla campioana europeana, mondiala si paralimpica, Natalia Partyka din Polonia. Felicitari echipei Romaniei!

Jisk together

14 Iulie 2017

JYSK devine principalul sponsor al sportivilor paralimpici din Romania

JYSK a devenit principalul susținător al sportivilor paralimpici din România, după ce a semnat un contract de sponsorizare a Comitetului Național Paralimpic, valabil până în anul 2019. Acest parteneriat vine ca o continuare firească a strategiei de CSR a grupului danez JYSK Nordic. Citeste mai departe…