2017

Campionat Național de Tenis în Scaun Rulant

În perioada 24-26.05.2017 s-a desfașurat a VII a ediție a turneului național de tenis, eveniment desfașurat pe terenurile Centrului Național de Tenis din București și la care au participat un numar de șapte sportivi legitimați la diferite cluburi din țară, afiliate la Comitetul Național Paralimpic Român.

Sportivii participanți la campionatul național te tenis în scaun rulant au sosit în București la data de 21.05.2017 pentru un stagiu de pregătire de trei zile timp în care aceștia s-au acomodat cu suprafața de joc. Din acel moment, toți jucătorii de tenis au beneficiat de cazare și masă la Hotel Sport București, aceste facilități fiind asigurate de Comitetul Național Paralimpic Roman. În data de 24.05.2017, în incinta centrului național de tenis a avut loc ședința tehnică condusă de arbitru principal Dumitrescu Mihai și Berbec Alexandru antrenor federal si supraveghetor al tuturor activităților de pe terenul de joc. Odată cu începerea campionatului, personalul centrului național de tenis din București au pus la dispoziția jucătorilor prezenți, trei terenuri de tenis cu suprafață de joc greenset, mingi noi pentru fiecare meci jucat, arbitru principal – Dumitrescu Mihai și antrenor federal Berbec Alexandru. Prin amabilitatea antrenorului FRT Berbec Alexandru, jucătorii au beneficiat de apă plată, pizza și produse de patiserie din partea cantinei FRT.
Campionatul național de tenis în scaun rulant s-a încheiat în data de 26.05.2017 cu festivitatea de premiere a sportivilor. Premiile sportivilor au fost asigurate de Comitetul Național Paralimpic Roman și acestea au constat în cupe, medalii și diplome pentru caștigătorii locurilor 1,2,3 categoria simplu, dar si pentru categoria caștigătorilor echipelor de dublu. Rezultatele obținute de sportivi sunt:
LOCUL 1. Anton Ciprian *CS Show Time Sf.G
2. Filișan Stancu Ionuț CS Lamont
3. Gaiță Mihai CS Lamont
4. Fustos Szilard Tibor*Motivation
5. Moț Alexandru Temerarii Arad
6. Deac Cristina *CS Show Time Sf.G
7. Grosu Ionuț *Temerarii Arad
Poza 1Poza 2