2017

Trofeul Ptolemaida 2017, Ptolemaida Greece 3-4 iunie 2017


Notretu Arian (12 ani) si Ciorap Naomi impreuna cu antrenor Nistoroiu Dani au participat la Trofeul Ptolemaida 2017 desfasurat la Salonic in Grecia. Arian, la prima sa competiție internațională, au obtinut 2 medali de aur, 2 de argint si Naomi 3 medalii de aur.
Rezultatele au fost:
Arian: Locul 1-100m spate;400m Liber; Locul 2- 50m,100m liber; si el a câștigat aur si la 200m liber cu 3.19 dar l-au descalificat pt ca a ieșit din apa si ceilalți nu terminaseră
Naomi: Locul 1 – 50m Liber; Locul 1 – 100m Spate; Locul 1 – 100m Liber.

All picturesMaratonul de înot de 24 ore de la Brașov 6 -7 mai 2017

În Perioada 06-07.05 2017, s-a desfășurat la Brașov, cea de a 23 ediție a „Maratonului celor 24 de ore de inot”. La acest eveniment, au participat aproximativ 240 de sportivi veniți din toată țara, și care au format 20 de echipe. Printre acestia, an de an participă și echipa Acțiuni Împreună, echipă formată din 13 sportivi, dintre care 6 utilizatori de scaun rulant, 3 dintre aceștia paricipând pentru prima dată la această competiție și 7 persoane valide.
– Echipa Acțiuni Împreuna a fost formată din următorii sportivi cu dizabilitate:
Negoiță Leonard, Anton Ciprian, Gabriel Șerban, Ovidiu Vid Gavril, Rugină Aurelian, Ghiorghi Filip

– Sportivi valizi:
Bogaciu Lucian, Ber Adrian, Ber Ana, Ticoi Cristina, Suciu Marius, Timotei Daniel și Ber David (5 ani)

Echipa *Acțiuni Împreună aflată sub conducerea lui Ghiorghi Filip, a parcurs în decursul a 24 de ore peste 40000 de metri de înot. Din echipa noastră a făcut parte și cel mai tânăr participant al competiției, Ber David, în vârstă de doar 5 ani si jumatate. Participarea sportivilor cu dizabilități alături de persoane valide, an de an la acest eveniment, aduce un plus de incredere și motivație tuturor inotătorilor prezenți la bazin, dar mai ales colegilor noștri cu handicap locomotor care incearcă pentru prima data aceast sport. Acest eveniment sportiv este o bună ocazie pentru noi, persoanele cu diferite tipuri de dizabilitate, să promovăm în continuare sportul adaptat și să identificăm persoane noi pe care să le sprijinim în demersul lor de a redeveni independeți prin intermediul activităților sportive. Mulțumim echipei pentru determinare și seriozitat, Comitetului Național Paralimpic Român pentru promovarea și susținerea sportivilor cu dizabilitate, și deasemenea mulțumim mult si organizatorilor acestui eveniment sportiv.

Maraton-inot