2017

Slide1
Campionatul Mondial de Para-Tenis de masa – echipe, Bratislava, Slovacia 16-20 Mai 2017

Astazi, pentru echipa din Romania a luat sfarsit Campionatul Mondial de Para-Tenis de masa pe echipe. Ioana Tepelea si Teodora Dorca Preda au terminat pe locul 7; Petru Ifrosa si Dacian Makszin a luat locul 6 si Gabriela Constantin si Camelia Ciripan a luat locul 3.

Campionatul Mondial de tenis de masa Bratislava

Open-ul Sloveniei, Lasko 6-9 mai 2017
La IPTCC Slovenia International Open la Lasko, Slovenia au participat 343 de sportivi din 41 de țări, ceea ce a făcut o competiție mai mare și mai importantă decât Campionatele Europene. Din România, 9 jucători au format echipa românească – Gabriela Constantin, Camelia Ciripan, Ioana Tepelea, Ioan Dirlea, Dacian Makszin, Petru Ifrosa și Bobi Simion, formatori Anca Chereches și Alex Gheorghe. La simplu nimeni nu a ajuns în finală, dar în proba echipei au câștigat două medalii: Ioana Tepelea a câștigat bronzul în clasa 10, iar Bobi Simion a câștigat argint în clasa 6. Restul echipei noastre au terminat pe locul cinci în clasamentul lor Gabita și Camelia au terminat pe locul 5 Clasa 6; Ioan Dirlea și Dacian în clasa a 3-a și Petru partenerul unui jucător spaniol în clasa 4. Aceasta a fost o pregătire excelentă pentru campionatele mondiale de echipă care se desfășoară săptămâna viitoare la Bratislava.
Open Slovacia2017

Lignano Masters Open, Tenis de Masa 1-4 martie 2017, Lignano, Italia- IPTTC- factor 40

Ioana Tepelea ( 17 ani) din Romania a castigat 3 medalii in aceasta saptamana:
1. Open Junior – Simplu : medalia de aur
2. Masters Senior – Simplu : medalia de argint
3. Masters Senior – Echipa : medalia de aur
Lignano Masters Open, Para-Tenis de Masa, 1-4 martie 2017, Lignano, Italia – Echipe
Romania a castigat 2 medalii de aur la proba pe echipe: Tepelea Ioana cu partenera din Polonia si Simion Bobi cu un partener din Elvetia. Ifrosa Petru cu un partener din Ukraina a castigat locul 3, Makszin Dacian clasa 3, medalia de argint (simplu) si Constantin Gabriela a ocupat locul 4 împreună cu o partenera din Anglia. Felicitari- rezulatele au fost excelente, mai ales pentru Ioana (17 ani) care a castigat 2 medalii de aur si o medalie de argint intr-o competitie de factor 40.

Campionatul National de la Lignano5Antrenoarea Anca Chereches ne zambeste

Open International de Tenis de masa Junior, Lignano, Italia 27-28 Februarie 2017

Tepelea Ioana, sportiva noastra, a castigat medalia de aur la Open International de Tenis de masa Juniori.
Campionatul National de la Lignano2